Over ons

Marktonderzoek is de specialisatie bij uitstek van Devroe & Partners

Wij worden uw partner, adviseur én klankbord!

Inge Devroe
Over ons

Wie zijn we?

Oorspronkelijk begonnen als een specialist in bedrijfs- en verkoopadvies, werd de focus geleidelijk aan verlegd naar marktonderzoek. Kris Devroe richtte het bedrijf op in 1968 als commercieel adviesbureau en gaf in 2002 de fakkel door aan dochter Inge Devroe. Devroe & Partners heeft een jarenlange ervaring én een frisse kijk op de steeds veranderende wereld.

Trouw aan onze roots, nemen we onze taak als marktonderzoekers steeds op als adviseurs.

Dat betekent dat we:

  • ons richten op de specifieke probleemstelling;
  • meedenken met uw organisatie;
  • ons grondig voorbereiden;
  • nauw samenwerken met u, onze klanten;
  • diepgaand kwalitatief onderzoek uitvoeren;
  • praktijkgerichte rapporten en conclusies voorleggen;
  • advies na onderzoek belangrijk is, want een marktonderzoek is nooit een eindpunt, maar een nieuwe stap in uw bedrijfsstrategie. 

Onze klanten

Onze klanten zijn verspreid over heel België en zelfs daarbuiten. We begeleiden zowel grote bedrijven, KMO’s, retailers, innovatieprojecten als starters. Elke klant is uniek voor ons. We werken dan ook telkens weer een nieuwe aanpak uit voor ons marktonderzoek. Op maat van uw bedrijf en uw behoeften.

Telkens op maat

Daarnaast blijven we - op vraag van onze klanten - ook een commerciële adviesrol vervullen. We verlenen niet alleen advies op basis van de resultaten van een marktonderzoek, we zijn ook graag uw klankbord wanneer u met commerciële vragen zit.

Tot slot kunt u ook beroep doen op Inge Devroe als (gast)spreker of trainer. Vanuit haar ervaring en expertise, deelt zij graag haar kennis met u en/of uw medewerkers.  

Devroe & Partners is een erkende adviesinstantie

Meer info vindt u op www.kmo-portefeuille.be. Ons erkenningsnummer is DV.A101809.

Samenwerken? Contacteer ons