Corodo en Pulsing Brain

Basket Corodo

Corodo Coaching is een High Performance Coach voor sporters, vooral uit de basketwereld. Bij Corodo ligt de focus vooral op de persoon, zowel qua techniek als mentaal. Door de speler individueel te versterken, zal men niet enkel gauw verbeteringen zien op het veld, maar ook in de omgeving van de persoon zelf. Het  team van professionele coaches past zich volledig aan aan de behoeften van de sporter en werkt op maat van het individu.

In het kader van het uitstippelen van de toekomstplannen voor de komende 10 jaar doet Dominic Rossi, zaakvoerder van Corodo, een beroep op de begeleiding van Claude Ostyn van Pulsing Brain. Pulsing Brain gelooft dat elke onderneming het potentieel heeft om te vernieuwen en helpt hen de knoop van innovatie te ontwarren.

Om een goede basis te hebben voor de ontwikkeling van een toekomststrategie, werd een marktonderzoek uitgevoerd die inzicht kon geven in de wensen en de noden van zowel de huidige klanten als potentiele nieuwe klanten.

Basket jij of je kinderen en wil je groeien door individuele coaching? Kijk eens op www.corodo.be

Zie je een gat in de markt voor een nieuw product maar weet u niet waar eerst te beginnen of schrikt de technologie u af? Pulsing Brain kan je hierbij begeleiden: www.pulsingbrain.be

Samenwerken? Contacteer ons